GoogleAnalize

Pridobite pomembne vpoglede

Google Analytics omogoča merjenje prodaje in konverzij, hkrati pa vam zagotavlja tudi sveže vpoglede v to, kako obiskovalci uporabljajo vaše spletno mesto, kako so tja prispeli in kako jih lahko prepričate, da se bodo vračali.

Orodja za analizo

Google Analytics je zgrajen na zmogljivi platformi za poročanje, ki je preprosta za uporabo, zato se lahko odločite, katere podatke si želite ogledati, in s samo nekaj kliki prilagodite svoja poročila.

Več o tem

Vsebina Google Analytics

Poročila o vsebini vam pomagajo razumeti, kateri deli vašega spletnega mesta so uspešni in katere strani so najbolj priljubljene, na podlagi tega pa lahko potem ustvarite boljšo izkušnjo za stranke.

Več o tem

Analize družabnih omrežij

Splet je družabno mesto in Google Analytics meri uspeh vaših programov za družabne medije. Analizirate lahko, kakšna je interakcija obiskovalcev s funkcijami skupne rabe na vašem spletnem mestu (kot je Googlov gumb +1) in z vašo vsebino v družabnih platformah.

Več o tem

Storitev Google Analytics za mobilne naprave

Google Analytics vam pomaga meriti vpliv mobilnih naprav na vaše poslovanje. Če ustvarjate aplikacije za mobilne naprave, vam Google Analytics ponuja pakete za razvoj programske opreme za iOS in Android, s katerimi boste lahko merili, kako uporabniki uporabljajo vašo aplikacijo.

Več o tem

Analize konverzij

Z nizom funkcij za analizo v orodju Google Analytics lahko ugotovite, koliko strank pritegnete, koliko prodate in kakšna je interakcija uporabnikov z vašim spletnim mestom.

Več o tem

Analize oglaševanja

Izkoristite svoje oglaševanje v kar največji meri, tako da ugotovite, kateri oglasi za družabna omrežja, mobilne naprave, iskalno omrežje in prikazni oglasi delujejo. Povežite dejavnosti na svojem spletnem mestu s svojimi oglaševalskimi akcijami in dobili boste celotno sliko, na podlagi katere boste lahko izboljšali uspešnost svojega oglaševanja.

Več o tem

Galerija aplikacij v storitvi Google Analytics

Razširite Google Analytics na nove in vznemirljive načine. Dostopajte do niza aplikacij v galeriji aplikacij v storitvi Google Analytics, ki vam bodo pomagale zbrati še več pomembnih podatkov, avtomatizirati poročanje in razvrščati podatke o svojem poslovanju.  Več o tem.