Pravilnik o zasebnosti

Pojasnjuje, katere podatke zbiramo in zakaj, kako jih uporabljamo ter kako jih lahko pregledate in posodobite.

Preberite naš pravilnik o zasebnosti

Pogoji storitve

Opisuje, na kakšna pravila pristanete pri uporabi naših storitev.

Preberite naše pogoje storitve

Več informacij o zasebnosti in varnosti

Prizadevamo si zaščiti vašo zasebnost, izboljšati vašo varnost ter razviti orodja, ki jih je preprosto uporabljati ter ponujajo možnost izbire in nadzora.

Zavezani smo k zagotavljanju vaše zasebnost in varnosti

Ko uporabljate naše storitve, nam zaupate svoje podatke. Preberite več o tem, kako skrbimo za zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov ter vam omogočamo nadzor nad njimi.

Googlov Varnostni center

Skrb, da bo splet varen za vse, je odgovornost nas vseh. Preberite, kaj lahko storite, da sebe in svojo družino zaščitite v spletu.

Način brez beleženja zgodovine

Preberite, kako lahko v Googlu Chrome brskate brez beleženja zgodovine, tako da strani, ki jih odprete, in datoteke, ki jih prenesete, ne bodo zabeležene v Chromovi zgodovini brskanja ali prenosov. Preberite, kako odprete način brez beleženja zgodovine.

Moj račun

Vodnik za zasebnost v Googlovih izdelkih

Ko uporabljate Gmail, Iskanje Google, YouTube in druge Googlove izdelke, lahko nadzirate in zavarujete svoje osebne podatke in zgodovino uporabe. Vodnik za zasebnost v Googlovih izdelkih vam lahko pomaga najti informacije o tem, kako upravljati nekatere funkcije za zasebnost, vgrajene v Googlove izdelke.