GoogleAnalize

Razvijte svoje analitične spretnosti

Google Analytics ponuja veliko virov za izobraževanje. Videoposnetki in članki, ki so na voljo, bodo pomagali kar najbolj izkoristiti storitev Google Analytics tako novincem kot izkušenim uporabnikom.

Kako začeti

Naš kontrolni seznam za nastavitev in vodnik za začetek odgovarjata na pogosta vprašanja, ki jih imajo stranke, ko začnejo nastavljati račun in analizirati podatke. V centru za pomoč so na voljo članki o vseh funkcijah in vidikih storitve Google Analytics, vključno z izvedbo, najboljšimi praksami pri analizah in odpravljanjem težav. Ta orodja vam omogočajo hitro pridobiti vpoglede in vam lahko pomagajo sprejemati poslovne odločitve.

Zgodbe o uspehu

Ali se sprašujete, kako lahko Google Analytics pomaga vašemu spletnemu mestu? Oglejte si zgodbe o uspehu strank, ki vas bodo navdahnile in vam pokazale, kaj je mogoče doseči. Več o tem.

Seminarji in videoposnetki

Certificirani partnerji storitve Google Analytics ponujajo usposabljanja za storitev Google Analytics, ki potekajo po rednem urniku. Izbirate lahko med uvodnimi (101), nadaljevalnimi (201) in naprednimi (301) tečaji. Oglejte si, kateri tečaji so na voljo na vašem območju.

Videoposnetki na uradnem kanalu storitve Google Analytics na YouTubu pokrivajo vse teme: od tistih za začetnike do naprednih. Veseli bomo, če boste videoposnetke po ogledu ocenili in nam sporočili, česa bi radi videli še več.