Pozdravljeni na nadzorni plošči

Vsi vaši podatki so preprosto dostopni na enem mestu. Tako Google My Business deluje za vas.

Upravljanje podatkov

Poskrbite, da bodo vaši podatki pravilni.

Podrobne podatke o podjetju lahko na enotni nadzorni plošči kadar koli uredite in samodejno bodo posodobljeni v Iskanju Google in v Google Zemljevidih.

Povezovanje s strankami

Zagotovite si pregled nad mnenji.

Bodite vedno obveščeni o tem, kaj ljudje govorijo o vašem podjetju, jim odgovorite kot lastnik podjetja in spremljajte ocene podjetja skozi čas.

Dostop do notranjih informacij

Ugotovite, kaj deluje.

Izvedite več o svojih strankah in njihovi interakciji z vašim podjetjem. Kako vas ljudje najdejo? Od kod prihajajo? S storitvijo Google My Business so ti podatki na dlani.

Kliki in klici

Oglejte si, koliko obiskovalcev klikne telefonsko številko podjetja, koliko jih zahteva navodila za pot in koliko obiskov spletnega mesta imate.

Ogledi

Oglejte si, kolikokrat stranke najdejo vaše podjetje v Googlu in trende skozi čas.

Navodila za pot

Oglejte si, koliko ljudi klikne možnost za prikaz navodil za pot.

Posodobite podatke kar na poti.

Objavite slike, da pokažete, kaj se trenutno dogaja. Takoj odgovorite na mnenja. Posodobite delovni čas, kadar je podjetje odprto dlje kot običajno. Z aplikacijo Google My Business lahko vse to storite iz telefona ali tabličnega računalnika.

Imate več lokacij?

S storitvijo Lokacije Google My Business lahko preprosto upravljate več lokacij, tako da bodo stranke zlahka našle vse vaše poslovalnice v Iskanju Google in Google Zemljevidih.

Več o tem