Preberite več o storitvi Google My Business.

Če šele začenjate ali če imate prav določeno vprašanje, vam bomo pomagali z informacijami, da boste lažje upravljali podatke o svojem podjetju v Googlu.

Pogosta vprašanja

Razširi vse Zapri vse
 • Koliko stane Google My Business?

  Google My Business lahko vsi uporabljajo brezplačno. Prav zares brezplačno. Več o tem, kako lahko z uporabo oglasov Google pridobite več posla, lahko preberete tudi na tem spletnem mestu.

 • Kakšna je razlika med storitvama Google My Business in Google Mesta za podjetja ter nadzorno ploščo za strani v storitvi Google+?

  Če ste za upravljanje podatkov o podjetju prej uporabljali Google Mesta za podjetja ali nadzorno ploščo strani v storitvi Google+, smo vaš račun samodejno nadgradili na storitev Google My Business.

 • Ali potrebujem Google My Business, če že imam spletno mesto?

  Google My Business dopolnjuje obstoječe spletno mesto, saj vašemu podjetju zagotavlja javno identiteto in prisotnost z vnosom v Googlu. Podatki, ki jih navedete o svojem podjetju, se lahko prikažejo v Iskanju Google, Google Zemljevidih in storitvi Google+.

 • Kaj potrebujem, če želim ustvariti spletno mesto za podjetje?

  Samo svoj vnos v Googlu. Naše brezplačno orodje za ustvarjanje spletnih mest uporabi podatke o vašem vnosu, da samodejno ustvari preprosto spletno mesto. Prav tako lahko dodate fotografije ali izberete eno od različnih oblik, ki so na voljo, da prilagodite brezplačno spletno mesto svojemu podjetju.

 • Ali lahko Google My Business uporabljam, tudi če nimam trgovine?

  Zagotovo. Ne glede na to, ali ste domače podjetje ali podjetje, ki storitve opravlja na terenu ali pri strankah, lahko svoje podrobnosti brez naslova ali z njim objavite v Googlu.

 • Kako preverim svoje podjetje?

  Za večino podjetij je postopek preverjanja tak, da boste morali pri Googlu zahtevati dopisnico za preverjanje, počakati, da jo prejmete, in jo nato prebrati. Morda boste imeli na voljo tudi druge možnosti preverjanja. Preberite več o preverjanju vašega podjetja.

Hitro poiščite pomoč.

Center za pomoč

Poiščite pomoč ter podporo pri lokalnih podjetjih in si zagotovite pomoč za objavljanje v Googlu ter za upravljanje in promoviranje podatkov o podjetju.

Več o tem

Pridružite se skupnosti.

Pridobite pomoč od podjetij, kot je vaše.

Preberite, kako lahko majhna podjetja uspejo v spletu, tako da se povežete s strokovnjaki in med seboj.

Pridružite se razpravi

Začnite.

Prijavite se lahko brezplačno, in sicer v samo nekaj minutah.
Zagotovite si vnos že danes in poskrbite, da bo začel delovati v vašo korist.

Začnite zdaj