Sodoben brskalnik za delo.

Uvedite Chrome for Work v svojo organizacijo in ga upravljajte.

Prenos paketa MSI za Chrome

Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Ni na voljo za Windows RT.

(Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Prenos paketa MSI za Chrome

Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Ni na voljo za Windows RT.

(Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Ker uporabljate Chromebook, vam Chroma ni treba prenesti. Uživajte!

Kaplan

Pred nekaj leti je bil brskalnik le način, s katerim so zaposleni dostopali do spleta. Zdaj je dobesedno hrbtenjača našega podjetja. Kot podjetje se selimo v oblak in Chrome je korak v tej smeri.«

– Patrick Della Peruta, direktor namizne tehnologije

Sanmina-SCI

Podjetje Sanmina-SCI proizvaja izjemno zapletene elektronske naprave, zato zelo ceni učinkovitost poslovanja, ki jo lahko dosežemo s preprostimi rešitvami. Chrome uporabljamo, ker zapletene spletne tehnologije spremeni v zmogljivo in preprosto uporabniško izkušnjo.

– Elliot Tally, direktor oddelka za programsko opremo podjetja

News International

Po uvedbi Chroma so nam zaposleni povedali, da je Chrome bistveno hitrejši od prejšnjega brskalnika. Če poskusite odpreti 15 zavihkov v Internet Explorerju, se počasi ustavi. V Chromu z isto strojno opremo to ni težava.

– Gareth Wright, vodja operativne službe

Več o tem

Ameriško zunanje ministrstvo

Naši zaposleni lahko brskajo s Chromom, ki jim s svojo hitrostjo – od hitrega zagona do še hitrejšega nalaganja spletnih mest – in možnostjo dostopa do različnih sodobnih spletnih mest omogoča, da so učinkovitejši pri svojem delu.

– Chris Bronk, višji svetovalec, urad za e-diplomacijo

Več o tem

Pearson

V podjetju Pearson smo z navdušenjem sprejeli oblak, saj lahko zaposlenim ponudimo pravo izbiro in svobodo pri odločanju, kako in kje bodo delali. Storitev Google Apps for Work, ki jo podpirata Chromova velika učinkovitost in prilagodljivost, je v osrčju te nove globalne kulture sodelovanja, odprtosti in inovativnosti.

– Nik Clarke, direktor, odgovoren za računalnike končnih uporabnikov

Appirio

V podjetju Appirio obožujemo Google Chrome for Work. Poslujemo v oblaku, zato potrebujemo brskalnik, ki je varen in intuitiven ter omogoča preprosto uvedbo. V Appiriu so vsi zaposleni prešli na Chrome, Chrome for Work pa priporočamo tudi našim strankam.

– Glenn Weinstein, tehnični direktor

Vision7 International

Želimo si manj klicev za podporo od zaposlenih, poleg tega pa nas nihče ne pokliče zaradi težav s Chromom.

– François van Doesburg, direktor IT-ja

Več o tem

Univerza Boise State

S Chromom mi ni treba skrbeti, da bo kateri od uporabnikov kliknil poziv in se strinjal z namestitvijo posodobitve, ki bi lahko bila varnostna grožnja, če ni pravilno izvedena. Posodobitve za Google Chrome for Work poskrbijo za vse.

– Peter Jurhs, tehnični vodja

Več o tem

Sixt AG

Pri Sixtu verjamemo v prihodnost spleta in spletnih tehnologij. Chrome for Work uporabljamo za varen dostop zaposlenih do spleta in za večino naših notranjih aplikacij. Chrome for Work je preprost za konfiguriranje in uvajanje.

– Erich Sixt, generalni direktor

SNL Financial

Z brskalnikom Chrome for Work so storitve Google Apps vrhunske. Gmail deluje opazno hitreje, tako se lahko zaposleni v družbi SNL Financial res osredotočijo samo na delo.

– Galen Warren, tehnični direktor

Bolnišnica Middlesex

Nadgradnja na Chrome ni bila nič posebnega, kar je vedno dobra novica za direktorja IT-ja.

– Lud Johnson, direktor IT-ja

Več o tem

Nadzor nad več kot 100 pravilniki

Chrome for Work ponuja več kot 100 pravilnikov, da lahko ustreže potrebam organizacije. Izberite samodejne posodobitve, da si zagotovite najnovejše varnostne popravke, ali ročne posodobitve, če želite več nadzora. Konfigurirajte, katere aplikacije in razširitve lahko zaposleni prejmejo, in upravljajte različne vtičnike. Uvedete lahko zasebno spletno trgovino z moderiranimi aplikacijami po meri, upravljate lahko združljivost s starejšimi aplikacijami in drugo. Preberite več o tem v centru za pomoč za Chrome for Work.

Dodatne funkcije in podpora

Danes zaposleni pri delu uporabljajo več različnih naprav. S Chromovim paketom vodenja podjetja v oblaku lahko prilagodite pravilnike in nastavitve za zaposlene iz spleta – lahko delajo z namiznim računalnikom podjetja ali osebnim prenosnim računalnikom. Vodenje podjetja v oblaku za namizne operacijske sisteme in podpora za Chrome sta na voljo uporabnikom storitve Google Apps. Če ne uporabljate storitve Google Apps in želite izvedeti več, se registrirajte tukaj.

Varnost

Google Chrome for Work vašo organizacijo varuje z varnostnimi tehnologijami, kot so varno brskanje, peskovnik in samodejne posodobitve, pred zlonamernimi spletnimi mesti, virusi, zlonamerno programsko opremo in napadi z lažnim predstavljanjem. Naša zaščita pred skriptnim izvajanjem varuje pred spletnimi mesti, ki poskušajo ukrasti podatke o podjetju in zaposlenih.

Stabilnost

Chromova večprocesna arhitektura preprečuje, da bi se ob sesutju enega zavihka sesul celoten brskalnik. Pred vsako posodobitvijo Chroma izvedemo več tisoč neprekinjenih avtomatiziranih preskusov ter zberemo podatke iz razvojnih in beta kanalov, da izboljšamo stabilnost.

Združljivost

Chrome omogoča izvajanje najnovejših aplikacij v oblaku, da ste lahko vedno na tekočem s sodobnimi spletnimi standardi. Če v organizaciji potrebujete starejši brskalnik za izvajanje starejših aplikacij, lahko s Chromovo podporo za starejše brskalnike uvedete Chrome in hkrati zagotovite podporo za starejše brskalnike.

Hitrost

Chrome je zasnovan tako, da je hiter pri vsem, pa naj gre za zagon z namizja, nalaganje spletnih mest ali izvajanje zapletenih poslovnih spletnih aplikacij. Chrome z vsako novo izdajo izboljša rezultat na primerjalnem preskusu hitrosti JavaScripta Octane.

Storilnost

Uporabniki se lahko prijavijo v Chrome ter dostopajo do svojih aplikacij, zaznamkov, razširitev in drugih spletnih nastavitev. Tako lahko vaši zaposleni, potem ko odidejo iz pisarne, nemoteno nadaljujejo delo z osebnimi napravami.

Razvoj

Številna podjetja razvijajo notranje aplikacije. Ker je na voljo v sistemih Windows, Mac OS X, Linux, ChromeOS, Android in iOS, omogoča razvijalcem razvijanje, preskušanje in vzdrževanje ene spletne aplikacije, ki deluje v vseh teh okoljih.