Sodoben brskalnik za delo.

Google Chrome izvaja vaše poslovne aplikacije in spletna mesta s svetlobno hitrostjo, hkrati pa skrbi za vašo varnost v spletu.

Prenesite Chrome

Za Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Prenesite Chrome Za Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Za Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Prenesite Chrome Za Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Za Windows 10/8.1/8/7. Ni na voljo za Windows RT.

Za Mac OS X 10.9 ali novejši

Ta računalnik ne bo več prejemal posodobitev za Google Chrome, ker različice sistema Mac OS X 10.6, 10.7 in 10.8 niso več podprte.

Ta računalnik ne bo več prejemal posodobitev za Google Chrome, ker sistema Windows XP in Windows Vista nista več podprta.

Za Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE)

Ker uporabljate Chromebook, vam Chroma ni treba prenesti. Uživajte!

Varnost

Chrome omogoča boljšo varnost z vgrajeno zaščito pred zlonamerno programsko opremo in lažnim predstavljanjem, samodejnimi posodobitvami za najnovejše varnostne popravke in drugimi funkcijami.

Hitrost

Chrome je zasnovan tako, da je hiter pri vsem, pa naj gre za zagon z namizja, nalaganje spletnih strani ali izvajanje zapletenih poslovnih spletnih aplikacij.

Storilnost

Prijavite se v Chrome in v vseh napravah vam bodo na voljo zaznamki, odprti zavihki in zgodovina. Chrome je na voljo za sisteme Windows, Mac OS, Linux, Android in iOS.

Združljivost

Chrome omogoča izvajanje najnovejših aplikacij v oblaku, da ste lahko vedno na tekočem. Če potrebujete starejši brskalnik za starejše aplikacije, obvestite oddelek IT o brskalnikuChrome for Work.