Funkcije

S Chromom je preprosto v učilnicah uporabiti sodobne aplikacije HTML5 in spletne aplikacije, ne da bi vam bilo treba skrbeti, ali jim bodo starejši brskalniki kos.

Prenos paketa MSI za Chrome

Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Prenos paketa MSI za Chrome

Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Paket MSI za Chrome za Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Hitrost

Hitrost spodbuja učenje. Zato smo Chrome razvili, da je hiter v vseh pogledih – zagon z namizja, nalaganje spletnih strani in izvajanje naprednih izobraževalnih orodij. Chrome je hiter tudi v manj zmogljivih računalnikih, zato privarčujete denar, ker vam ni treba nadgraditi strojne opreme.

Varnost

Google Chrome za izobraževalne ustanove uporablja tehnologije, kot sta Varno brskanje in peskovnik, za zaščito učencev in predavateljev pred zlonamernimi spletnimi mesti, virusi, zlonamerno programsko opremo in napadi z lažnim predstavljanjem. In Chromovo preprečevanje skriptnega izvajanja na več mestih ponuja dodatno zaščito pred mesti, ki poskušajo napasti šolska omrežja ali ukrasti osebne podatke uporabnikov.

Google Apps for Education

Chrome je že v osnovi razvit za optimalno izvajanje zbirke izdelkov Google Apps for Education. Chrome podpira veliko funkcij, ki niso na voljo v drugih brskalnikih, vključno z Gmailom brez povezave, Google Dokumenti in Koledarjem ter obvestili na namizju ter urejevalnimi funkcijami, kot sta povleci in spusti in izreži in prilepi.

Preprostost

Chrome je preprost za uvajanje in upravljanje. Namesto nadziranja konfiguracij brskalnika in internetnega dostopa lahko skrbniki IT Chrome prilagodijo in uvedejo v skladu s potrebami. S pravilniki skupin lahko na primer uveljavlja uporabo posameznih razširitev in aplikacij iz spletne trgovine Chrome za vse učence, hkrati pa skupinam za predavatelje privzeto omogoča dostop do drugih aplikacij, razširitev in mest.

Prilagajanje

V spletni trgovini Chrome je na voljo več sto razširitev in aplikacij za izobraževanje in sodelovanje, ki jih lahko priložite Chromu in distribuirate učencem in predavateljem. S popolno podporo za HTML5 brez nadgradenj operacijskega sistema lahko učenci in predavatelji izvajajo zmogljive in razširljive spletne aplikacije v operacijskih sistemih Windows, OSX in Linux.

Nadgradnje

Z uvajanjem Chroma si zagotovite večjo učinkovitost delovanja in varnost, ne da bi vam bilo treba nadgraditi operacijski sistem ali kupovati drago odjemalsko programsko opremo. Ohranite obstoječi brskalnik za izvajanje starejših aplikacij v Internet Explorerju, za vse ostalo pa uvedite Chrome po celotni šoli.