GoogleAnalize

Vsebina Google Analytics

Poiščite najboljšo vsebino na svojem spletnem mestu in skrite bisere v poročilih o vsebini v storitvi Google Analytics. Ugotovili boste, kako pogosto uporabniki obiščejo posamezne strani vašega spletnega mesta, koliko časa se tam zadržijo in kako pogosto izvedejo konverzije. Vsa poročila najdete v razdelku z vsebino.

Iskanje po spletnem mestu (Site Search): pomagajte obiskovalcem hitreje najti svoje cilje

Kadar uporabniki ne morejo najti, kar iščejo, izvedejo iskanje. S poročili o iskanju na spletnem mestu (Site Search) v storitvi Google Analytics lahko ugotovite, kaj uporabniki dejansko iščejo. Odkrijte priložnosti, povezane z izdelki, ki ste jih zgrešili, in skrajšajte čas do konverzije.

Več o tem

Analiza na strani: oglejte si, kako se obiskovalci pomikajo znotraj vašega spletnega mesta

Pri ogledu poročil storitve Google Analytics je včasih težko vizualizirati, kako obiskovalci krmarijo po določeni strani spletnega mesta. Analiza na strani vam pomaga vizualno analizirati pomikanje obiskovalcev po spletnem mestu.

Več o tem

Hitra analiza spletnega mesta: odkrijte težave, preden se z njimi srečajo obiskovalci

Vsi vemo, kako nadležno je lahko počasno nalaganje spletnega mesta, zato lahko to škodi celo vašemu oglaševanju in uvrstitvam v iskalnem omrežju. V poročilu o hitrosti spletnega mesta v storitvi Google Analytics si lahko ogledate, kako dolgo se nalagajo vaše spletne strani. Poiščite in popravite spletne strani, ki se nalagajo počasi, in povečajte zadovoljstvo svojih obiskovalcev.

Več o tem

Sledenje dogodkom

Sledenje dogodkom: ugotovite, kaj počnejo obiskovalci na vašem spletnem mestu

Razumeti, kako obiskovalci uporabljajo vaše spletno mesto, je zelo koristno. Oglejte si, kako pogosto uporabljajo elemente Flash in AJAX ali klikajo povezave za prenos brošur o izdelkih. Nastavite lahko tudi sledenje dogodkom in pridobite podrobnejši vpogled v vedenje obiskovalcev.

Več o tem

AdSense

Povečajte učinkovitost svojega program AdSense

AdSense omogoča lastnikom spletnih dnevnikov in izdajateljem vsebine ustvarjanje dobička z oglasi. Google Analytics lahko neposredno uvozi podatke iz programa AdSense in vam pomaga prikazovati oglase na najboljšem možnem mestu na vašem spletnem mestu.

Več o tem