GoogleAnalize

Zbirka za konverzije

Z zbirko za konverzije v storitvi Google Analytics boste lahko raziskovali globlje od ogledov strani in števila obiskovalcev. Oglejte si, kako kanali za digitalno trženje skupaj usmerjajo obiskovalce na vaše spletno mesto. Merite prodajo, prenose, predvajanja videoposnetkov in druga dejanja, ki jih cenite. Ugotovite, zakaj nekateri obiskovalci izvedejo nakupe, drugi pa ne – tako boste lahko svoje spletno mesto in programe za trženje prilagodili za doseganje poslovnih ciljev.

Ugotovite, kako vedenje obiskovalcev vodi do prodaje in konverzij

Vaše spletno mesto je dinamično in tudi vaši cilji konverzij bi morali biti taki. S Cilji in Sledenjem dogodkom lahko sledite prodaji, prenosom, predvajanju videoposnetkov, konverzijam, pripadnosti spletnemu mestu ali konverzijam, ki jih določite sami. Tudi svoje poročanje lahko prilagodite glede na to, kaj želite doseči, in ugotovite, katera dejanja obiskovalcev vam bodo najverjetneje pomagala doseči vaše poslovne cilje.

Izboljšajte spletno prodajo s poročanjem o e-trgovini

Odkrijte svoje izdelke, ki se najbolje prodajajo, in najbolj dragocene promocije. Poročanje o e-trgovini vam pomaga razumeti, zakaj stranke izvedejo nakup in katere vrste nakupov izvajajo, ne glede na to, ali gre za zapletene transakcije ali preproste nakupe z enim klikom. Transakcijam lahko sledite do oglaševalskih akcij in ključnih besed, razumete vedenje nakupovalcev na spletnem mestu ali prilagodite nakupovalno košarico za povečanje prodaje in pridobivanje zvestobe strank.

Več o tem

Oglejte si celotno sliko uspešnosti oglaševalske akcije – z večkanalnimi tokovi

Ne omejujte meritev oglaševalske akcije na samo zadnji klik pred prodajo. Večkanalni tokovi vam omogočajo vpliv vseh vaših dejavnosti digitalnega trženja – vključno z iskalnim, prikaznim, družabnim, zastopniškim, e-poštnim in drugim. Ugotovite, kateri kanali obiskovalcem predstavijo vaše izdelke in kateri zagotovijo prodaje, na podlagi česar boste lažje uravnotežili svoje programe za trženje.

Več o tem

Sledite različnim potem, ki jih ubirajo obiskovalci po vašem spletnem mestu

Ugotovite, zakaj je obiskovalcem všeč vaše spletno mesto ... ali zakaj jim ni. S ponazoritvijo toka in tokovi ciljev v storitvi Google Analytics lahko sledite potem konverzij obiskovalcev ter ugotovite, kje vstopajo, kje obtičijo in kje odhajajo. Odkrijte prednosti in slabosti krmarjenja po vašem spletnem mestu ter ugotovite, katera področja spletnega mesta in programa za trženje je treba prilagoditi.