Storitev Google Analytics za mobilne naprave

Razumevanje spletnih mest, aplikacij in oglasov za mobilne naprave ter njihovega vpliva na vaše poslovanje postaja iz dneva v dan pomembnejše. Google Analytics omogoča merjenje spletnih mest za mobilne naprave, aplikacij in obiskov iz mobilnih naprav, ki imajo omogočen dostop do spleta, pri čemer podpira telefone višjega cenovnega razreda, pa tudi osnovne telefone in tablične računalnike. Tržnikom pomagamo na različnih zaslonih in v različnih napravah, tako da jim zagotovimo vpoglede, ki jim omogočijo prilagajanje strankam ter jim pomagajo ujeti pomembne trenutke. Začnite ustvarjati ciljane in učinkovite oglaševalske akcije, ki bodo dosegale vaše obiskovalce, ne glede na to, kje bodo.

Mobilna naprava

Google Analytics za mobilne aplikacije: izmerite končno vrednost svojih aplikacij

Mobilne naprave spreminjajo način komunikacije med ljudmi, dela in igre, na aplikacijah za mobilne naprave pa temelji tudi vedno večji delež inovacij. Google Analytics za mobilne aplikacije omogoča merjenje celotne poti stranke – od odkritja aplikacije pa do prenosa in uporabe. Poročila so prilagojena za razvijalce in tržnike aplikacij za mobilne naprave, tako da prikazujejo podatke, ki so zanje pomembni.

Več o tem

Ustvarite najboljšo uporabniško izkušnjo – na različnih zaslonih in v različnih napravah

S prikazom statističnih podatkov glede na lokacijo (kartica »Prekrivanje zemljevida«) boste lažje določili, od kod izvira trenutni promet iz mobilnih naprav, in ustvarjali napovedi, kje se bo promet povečal. Odkrijte, katere naprave uporabljajo obiskovalci za iskanje vašega spletnega mesta, in predstavite svojo blagovno znamko v oblikah zapisa, najustreznejših za te naprave. Google Analytics lahko prikaže, kateri operacijski sistemi za mobilne naprave in katere mobilne naprave pošiljajo obiskovalce na vaše spletno mesto, v aplikacijo za mobilne naprave ali na stran v družabnih medijih.

Več o tem

Meritve oglasov za mobilne naprave: poučite se o vrednosti mobilnih naprav za vaše poslovanje

Googlovi oglasi za mobilne naprave se prikazujejo v mobilnih napravah in v rezultatih Iskanja Google, na spletnih mestih v prikaznem omrežju ter v aplikacijah. Uporabite jih, da svoje podjetje predstavite ljudem, ki skozi ves dan uporabljajo telefone in tablične računalnike. Določite cilje, se poučite o konverzijah v mobilnih napravah in s storitvijo Google Analytics začnite meriti uspešnost še danes.

Več o tem.