Naj vam Google vaše prvo spletno mesto ustvari brezplačno

Pomagali vam bomo ustvariti čudovito spletno mesto, ki bo navdušilo stranke in jih pritegnilo k interakciji, ter predstaviti vaše podjetje v spletu.

Pokažite strankam, da vaše podjetje posel jemlje resno

Profesionalno spletno mesto pripomore k večji prodaji. Skoraj 70 % potrošnikov je mnenja, da bi se verjetneje odločili za nakup pri podjetju s spletnim mestom kot pri podjetju, ki tega nima.*

Optimizirano za pritegnitev večjega števila strank

Z vgrajenimi funkcijami orodja za ustvarjanje spletnega mesta lahko na svojem spletnem mestu izpostavite gumbe, prek katerih vas lahko stranke pokličejo, vam pošljejo sporočilo, naročijo ponudbo, rezervirajo storitve, oddajo naročila in še več – s čimer povečate število konverzij in prodajo.

Predstavite, zakaj je vaše podjetje posebno

Z lahkoto poudarite najboljše. Preprosto nam posredujte, kar bi želeli predstaviti v spletnem mestu – slike, objave, menije, storitve, edinstveno zgodbo vašega podjetja – in izpostavili bomo želeno.

Hitra izdelava in objava

Objava spletnega mesta, prijaznega do mobilnih naprav, ni nujno nekaj zapletenega. Vaše čudovito, brezplačno spletno mesto bomo pripravili v le nekaj korakih.

Prevzem domene

Ko se prijavite, prejmete brezplačno domeno – imepodjetja.business.site – po želji pa lahko kupite tudi domeno po meri – imepodjetja.com.

Dosezite več strank prek Iskanja Google in Google Zemljevidov

Z uporabo podatkov o vašem podjetju v Googlu vam bomo pomagali izdelati profil podjetja in spletno mesto, da vas bo odkrilo več strank, v več krajih.

Več o profilu podjetja

Prvi vtis je pomemben

Oglejte si predogled spletnega mesta in se prijavite ter se tako začnite povezovati s strankami v spletu.

*Google/Ipsos, Vrednost spletnih mest malih in srednje velikih podjetij pri potrošnikih, ZDA, maj 2018, vzorec: 1.510 ameriških potrošnikov, starih med 18 in 64 let