Aplikacije, ki delujejo z Google Tiskanjem v oblaku
Aplikacije, navedene tukaj, delujejo z Google Tiskanjem v oblaku. Ko pošljete tiskalno opravilo, ga lahko spremljate na strani za upravljanje Google Tiskanja v oblaku.

V vseh napravah

Google Chrome
Z Google Tiskanjem v oblaku lahko natisnete kateri koli odprt zavihek v Chromu. V Chromebookih je tiskanje v oblaku privzeta možnost tiskanja.
Googlove aplikacije za mobilne naprave
Če do Gmaila ali Googla Drive dostopate v brskalniku telefona, lahko z Google Tiskanjem v oblaku natisnete poljubno e-poštno sporočilo, dokument, preglednico ali drugo datoteko v Googlu Drive. S funkcijo print2docs lahko tudi shranite katero koli datoteko v račun za Google Drive.

V napravi Android

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print je aplikacija za Android, ki podpira več oblik tiskanja, vključno z Google Tiskanjem v oblaku. Tiskati je mogoče slike, spletne strani, dogodke na koledarju, stike, SMS-je, e-poštna sporočila, datoteke v Google Dokumentih in druge datoteke.
Fiabee
Fiabee je aplikacija za sinhroniziranje z oblakom, ki omogoča tiskanje dokumentov z Google Tiskanjem v oblaku v Androidu ali aplikacijah za Chrome.
Google Tiskanje v oblaku
Tiskanje v oblaku je uradna aplikacija za Android za tiskanje z Google Tiskanjem v oblaku v napravah Android. Ko je aplikacija nameščena, lahko dokumente, fotografije ali PDF-je delite z aplikacijo, izberete tiskalnik in možnosti tiskanja ter nato tiskate – to je vse. Odprite aplikacijo, če si želite ogledati nedavno poslana tiskalna opravila, preveriti njihovo trenutno stanje in izbrati prenesene datoteke za tiskanje.

V napravi iOS

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro je aplikacija za iOS, ki omogoča tiskanje s številnimi storitvami, vključno z Google Tiskanjem v oblaku. PrintCentral Pro omogoča tiskanje e-poštnih sporočil in prilog, stikov, spletnih strani, SMS-jev in drugega.

V računaliku s sistemom macOS ali Windows

Kateri koli brskalnik
Če je na spletni strani prikazan gumb za tiskanje in logotip Google Tiskanja v oblaku, lahko tiskate v brskalniku.
Google Tiskanje v oblaku za Windows
Google Tiskanje v oblaku omogoča preprosto tiskanje s tiskalniki v oblaku v poljubni aplikaciji v sistemu Windows. Namestite tiskalnik in tiskajte, kot to običajno počnete v drugih aplikacijah.

Za podjetja in izobraževanje

Priključek za Google Tiskanje v oblaku
Priključek za Google Tiskanje v oblaku je samostojna različica priključka, vgrajenega v Chrome. Starejše tiskalnike poveže z Google Tiskanjem v oblaku, tako da lahko do njih dostopate kjer koli. V nasprotju s priključkom za Chrome se samostojna različica izvaja kot storitev za Linux ali Windows, zaradi česar jo je v podjetjih in šolah lažje upravljati in je bolj prilagodljiva.
uniFLOW
uniFLOW je varen sistem upravljanja tiskanja in optičnega branja za podjetja, s katerim lahko organizacije nadzirajo in upravljajo postopek tiskanja. uniFLOW ima funkcije računovodstva, nadziranja proračuna, usmerjanja opravil ter varnega tiskanja za kateri koli tiskalnik, tako da lahko uporabniki pošiljajo opravila prek Google Tiskanja v oblaku, odjemalcev za sistema Windows in macOS, e-pošte ali mobilnih naprav.
PaperCut
PaperCut spremlja in nadzira tiskalna opravila v kateri koli napravi, ki podpira Google Tiskanje v oblaku. Vsi tiskalniki, ki jih upravlja PaperCut, omogočajo tudi tiskanje z Google Tiskanjem v oblaku in uporabnikovi računi so preslikani z Googlovimi identitetami.