Spremenimo svet.

Večja vidnost. Več donacij. Več prostovoljcev. To je rezultat deljenja vašega sporočila z ljudmi, za katere je najverjetneje, da jih bo zanimalo.

The Fred Hollows Foundation

Upravičenec programa Google Ad Grants

The Fred Hollows Foundation

Upravičenec programa Google Ad Grants

»Google Ad Grants nam je pomagal doseči na tisoče podpornikov z vseh koncev države in z izboljšanjem prepoznavnosti doseči želene spremembe.«
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Bodite vidni v Iskanju Google

Dosezite tiste, ki so najpomembnejši.

Google Ad Grants vaše oglase v iskalnem omrežju prikaže ljudem, ki v Googlu iščejo neprofitne organizacije, kakršna je vaša, in vam tako pomaga doseči ljudi, ki prej niso vedeli, za kaj si prizadevate. Svoje sporočilo lahko razširjate po vsem svetu ali pa se osredotočite na ljudi v bližini. Google Ad Grants poskrbi, da imate vedno nadzor.

Spodbudite prispevke

Naj se donacije začnejo.

S programom Google Ad Grants bodo ljudje lažje prispevali k temu, za kar se borite. Če je lažje prispevati, je verjetneje, da tudi dejansko bodo.

Oglejte si, kaj deluje

Bolj poglobljeni vpogledi za pametnejše oglase.

Ko se vaši oglasi prikazujejo, lahko za spremljanje, kako uspešni so, uporabite Google Analytics in sledenje konverzijam. Katere ključne besede dajo najboljše rezultate? Kateri oglasi spodbujajo donacije ali pritegnejo prostovoljce? Zagotovite si odgovore na ta vprašanja in še mnoga druga.