Predstavite svoje podjetje v Google Zemljevidih

Z osupljivimi slikami vašega podjetja v Google Zemljevidih boste privabili več strank. Sodelujte s strokovnjakom za Street View in ustvarite svojo prostorsko navidezno predstavitev ali si zagotovite opremo, združljivo s Street View, če želite posnetke zajeti sami.

360-stopinjske predstavitve in slike prinašajo rezultate

Z zelo kakovostnimi fotografijami v vnosu za vaše podjetje lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, stranke pa vas bodo tako lažje našle. S 360-stopinjskimi predstavitvami si lahko stranke ogledajo vaše podjetje še pred obiskom, vi pa boste tako izboljšali vidnost v spletu.

Vidnost – ikona

62 odstotkov obiskovalcev imaje raje vnose s fotografijami notranjosti trgovine.

Spletna predstavitev – ikona

Pri objavah s fotografijami in navideznimi predstavitvami so možnosti, da bodo spodbudile zanimanje, dvakrat večje.

Vnos – ikona

Popolni vnosi vzbujajo zaupanje, zanje pa je tudi 78 odstotkov verjetneje, da jih bodo uporabniki dojemali kot dobro uveljavljene.

Podjetje – ikona

V povprečju pri 41 odstotkih iskanj podjetij v Google Zemljevidih pride do obiska fizične lokacije.

Spodbujanje stranke – ikona

Vnosi s fotografijami in predstavitvami spodbudijo stranke k nakupu v 29 odstotkih primerov.


Pokažite svoje podjetje z vseh zornih kotov

Vzbudite zaupanje in pomagajte strankam, da vas bodo hitreje našle tako, da objavite prostorsko navidezno predstavitev svojega podjetja ali da zagotovite posodobljene posnetke vaše lokacije. Zagotovite si pomoč strokovnega zaupanja vrednega fotografa za Street View ali posnemite in objavite posnetke sami z orodjem za objavljanje, ki ga zagotavlja drug ponudnik.

Lastniki podjetij

Najemite zaupanja vrednega fotografa za Street View

Sodelujte s strokovnjakom, ki je specializiran za snemanje privlačnih slik za Google Zemljevide. Ne glede na to, ali želite osvežene slike na ravni ulice, s katerimi boste novo fasado svoje stavbe predstavili v storitvi Street View, ali si prizadevate za visokokakovostno prostorsko predstavitev podjetja, pobrskajte po seznamih strokovnjakov za najem in poiščite strokovnjaka v bližini, on pa bo poskrbel za vse drugo.

360-stopinjska predstavitev

Ustvarite svojo 360-stopinjsko predstavitev

Z opremo, ki je združljiva s storitvijo Street View, lahko sami posnamete in objavite 360-stopinjske slike. Uporabite profesionalna orodja in ustvarite prostorsko izkušnjo za svoje stranke.

Kaj lahko pričakujete od strokovnjaka

Če želite učinkovito izpostaviti svoje podjetje, vam lahko izkušen prispevkar za Street View pomaga izboljšati vidnost podjetja in zagotoviti, da bo izstopalo v Google Zemljevidih. Preden pa se odločite za ta korak, morate razumeti, kakšni vlogi bosta imela oba udeleženca pri tej izmenjavi.

Lastniki podjetij

  • Če se odločite, da boste za posnetke svojega podjetja najeli zaupanja vrednega fotografa, upoštevajte, da Google ne more jamčiti za kakovost njegovih storitev.
  • Vsakršno dogovarjanje o pogojih, storitvah in ceni fotografiranja poteka med vami in fotografom.
  • Vsa plačila za navidezne predstavitve ali fotografije je treba predložiti zaupanja vrednemu fotografu – Googlu ali prek Googla ne predložite nobenega plačila.
  • Če pride do spora, ga boste morali razrešiti s fotografom ali agencijo v skladu z določili sklenjene pogodbe.
  • Če želite prijaviti težavo glede storitev, ki jih ponuja zaupanja vreden fotograf za Street View, lahko to storite tako, da izpolnite ta obrazec.

Pridobitev storitev Street View

S tehnologijo, združljivo s Street View, lahko zaupanja vredni strokovnjaki zajamejo in objavijo posnetke na ravni ulice ter z njimi posodobijo predstavitev vaših skupnosti v storitvi Street View.

  • Google ne zaposluje fotografov ali agencij, vendar prispevkarjem omogoča, da objavijo posodobljene posnetke cest v storitvi Street View. Naš namenski seznam strokovnjakov, ki jih je mogoče najeti, vključuje fotografe in agencije, ki so strokovno znanje izkazali s prispevanjem osupljivih visokokakovostnih slik.
  • Google si še naprej prizadeva, da bi z vožnjami v številnih državah zajel posnetke, s katerimi bo vaša izkušnja boljša in boste lažje odkrivali svet okoli sebe. Oglejte si, kam smo namenjeni najprej, da ugotovite, ali bomo kmalu obiskali tudi vašo lokacijo, ali pa se obrnite na zaupanja vrednega strokovnjaka, če želite, da so osveženi posnetki čim prej objavljeni.