Viri fotografij

Fotografije pogleda Street View pridobimo iz dveh virov – od Googla in od drugih uporabnikov.

Naša vsebina

Naša vsebina

Vsebina, ki je Googlova last, je označena s »Street View« ali »Google Zemljevidi«. Obraze in registrske tablice na posnetkih samodejno zameglimo.

Vsebina drugih uporabnikov

Vsebina, ki jo prispevajo drugi uporabniki

Poleg vsebine, ki jo prispevajo uporabniki, je ime računa, ki ga je mogoče klikniti oz. se ga dotakniti, in v nekaterih primerih tudi profilna fotografija.

Kako vam Google zagotavlja storitev Street View

Pred objavo posnetkov v storitvi Street View našo tehnično ekipo čaka veliko dela. Oglejte si kratko predstavitev, kaj vse zajema delo skupine za storitev Street View.

Oglejte si svet okrog sebe v 360-stopinjskem prikazu. Ogled galerije

Kam smo namenjeni

Z avtomobilom za Street View se vozimo po različnih državah, da bi vam zagotovili posnetke, s katerimi bo vaša izkušnja intenzivnejša in boste lažje odkrivali svet okoli sebe. Oglejte si seznam držav, po katerih se bomo v prihodnje vozili oziroma jih bomo raziskovali s trekingi.

Država
Regija Okraj Čas
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Zaradi dejavnikov zunaj našega nadzora (vreme, cestne zapore ipd.) se lahko zgodi, da naši avtomobili ne vozijo ali pa pride do manjših sprememb. Če je na seznamu navedeno neko mesto, lahko to vključuje tudi manjša mesta ali kraje v njegovi bližini.

Kje smo bili

Modra področja na zemljevidu prikazujejo, kje je Street View na voljo. Če želite več podrobnosti, povečajte sliko, ali pa to vsebino prebrskajte z našimi spletnimi mesti in aplikacijami.

Googlov lastni vozni park za Street View

Oglejte si naš vozni park za Street View.