Pravilnik o zaupanja vrednih fotografih za Street View

Ta pravilnik velja za vse člane programa zaupanja vrednih strokovnjakov za Street View, ki zbirajo posnetke v imenu svojih strank za uporabo v Googlovih izdelkih.

Pravilnik o zaupanja vrednih fotografih za Street View pokriva štiri področja:


Zahteve glede preglednosti

Da bodo stranke v celoti seznanjene s prednostmi nalaganja posnetkov v Googlove izdelke, morajo imeti prave informacije, na podlagi katerih se lahko nato odločajo. Zato od vseh članov programa zaupanja vrednih strokovnjakov zahtevamo, da podajo pregledne informacije, ki vplivajo na te odločitve. Poleg izpolnjevanja spodaj navedenih zahtev se morajo člani programa zaupanja vrednih strokovnjakov po najboljših močeh truditi, da svojim strankam po potrebi zagotovijo tudi druge pomembne informacije.

Pri prodaji fotografskih storitev drugim je pomembno, da spoštujete enako načelo preglednosti in se zavedate svojih obveznosti ter pravic glede drugih ljudi, blagovnih znamk in lokalne zakonodaje.


Pravilna uporaba Googlovih blagovnih znamk

Samo fotografi ali podjetja, ki so pridobila status zaupanja vrednih, lahko blagovno znamko Street View Google Zemljevidov in značko »Zaupanja vreden« uporabijo kot sredstvo za trženje. Ker ste zaupanja vreden fotograf, vas vabimo, da ju izkoristite in izpostavite svoj status. Zaupanja vredni strokovnjaki lahko uporabijo značko »Zaupanja vreden«, besedno znamko in elemente blagovne znamke, vključno z »Google Zemljevidi«, »Street View« ter drugimi povezanimi logotipi. Spodaj je nekaj primerov dovoljene in nedovoljene uporabe. Če po vašem mnenju nekdo krši Googlove dovoljene načine uporabe sredstev blagovne znamke, lahko te primere neustrezne uporabe prijavite tukaj. Za vsa druga sredstva Googlove blagovne znamke lahko primere neustrezne uporabe prijavite tukaj.


Zahteve glede kakovosti posnetkov programa zaupanja vrednih


Prepovedani postopki


O naših pravilnikih

Pomembno je, da se seznanite in ostanete na tekočem z Googlovim pravilnikom o zaupanju vrednih fotografih za Street View. Če bomo menili, da kršite naše pravilnike, se bomo morda obrnili na vas ter izvedli podrobnejši pregled vaših postopkov in zahtevali, da odpravite kršitve. V primeru večkratnih ali resnih kršitev vas bomo morda izključili iz programa zaupanja vrednih strokovnjakov in stopili v stik z vašimi strankami, da jih bomo obvestili o tem. Prav tako vam lahko preprečimo objavljanje prispevkov v izdelkih Google Zemljevidov.

Ti pravilniki dopolnjujejo že obstoječa določila in pravilnike programov, ki morda veljajo za tretje osebe, vključno z naslednjimi: