Prodajni viri

Profesionalni fotografi in agencije vam lahko pomagajo izstopati kot izkušen strokovnjak za objavljanje prispevkov, vam zagotovijo znanje, potrebno za ustvarjanje posnetkov storitve Street View v navidezni resničnosti, vašim strankam pa omogočijo, da s ponosom promovirajo svoj status v storitvi Street View. Če iščete prepričljive podatke, ki dokazujejo moč te vsebine, si oglejte tudi naše statistične podatke za virtualne predstavitve.

Nalepke »Vstopite«

  • Promovirajte novofotografirana podjetja, ki so bila dodana v Google Street View.
  • Že od 35¢ na nalepko, odvisno od naročene količine

Datoteka z značko »Zaupanja vreden«

  • Uporabniki, ki prispevajo v Street View in izpolnjujejo pogoje, lahko značko »Zaupanja vreden« uporabljajo skladno s spodnjimi smernicami za uporabo blagovne znamke in prodajo.
  • Tisti, ki (več) ne izpolnjujejo pogojev, značke ne smejo uporabljati.

Google Cardboard

  • Uživajte v storitvi Street View v navidezni resničnosti.
  • Predstavite svoje najboljše storitve strankam in potencialnim strankam.
  • Odlično darilo ali spominek
  • Na voljo v številnih slogih

Vloga zaupanja vrednih strokovnjakov

Če ste fotograf ali agencija, so lahko fotografije v storitvi Street View za vas pomembna prodajna priložnost. Če pa želite učinkovito izpostaviti svoje podjetje, vam lahko izkušen strokovnjak za storitev Street View pomaga hitro in preprosto doseči vidnost. Ne glede na vašo vlogo pri tem je pomembno, da razumete odgovornosti posameznih udeležencev, ki so opisane tukaj.

Smernice za uporabo blagovne znamke

Blagovno znamko Google Street View in značko »Zaupanja vreden« lahko uporabite kot dragoceno sredstvo za trženje. Če ste zaupanja vreden strokovnjak, vas vabimo, da ju izkoristite in izpostavite svoj status. Zaupanja vredni strokovnjaki lahko uporabijo značko, besedno znamko in elemente blagovne znamke »Zaupanja vreden«, vključno z »Google«, »Google Zemljevidi«, »Street View« in drugimi povezanimi logotipi. Spodaj je nekaj primerov dovoljene in nedovoljene uporabe. Če po vašem mnenju nekdo krši Googlove dovoljene načine uporabe sredstev blagovne znamke, prijavite te primere neustrezne uporabe.

Preglednost in odgovornost

Google Street View podpira poštene predstavitve sveta. Pri prodaji fotografskih storitev drugim je pomembno, da ste enako pregledni in se zavedate svojih obveznosti in pravic glede drugih ljudi, blagovnih znamk in zakonodaje.