Prodajni viri

Profesionalni fotografi in agencije vam lahko pomagajo izstopati kot izkušen strokovnjak za objavljanje prispevkov, vam zagotovijo znanje, potrebno za ustvarjanje posnetkov storitve Street View v navidezni resničnosti, vašim strankam pa omogočijo, da s ponosom promovirajo svoj status v storitvi Street View. Če iščete prepričljive podatke, ki dokazujejo moč te vsebine, si oglejte tudi naše statistične podatke za virtualne predstavitve.

Thumb Sticker

Nalepke »Vstopite«

  • Promovirajte novofotografirana podjetja, ki so bila dodana v Street View
  • Natisnite to obliko nalepke s poljubno storitvijo za tiskanje
Thumb trusted

Datoteka z značko »Zaupanja vreden«

  • Uporabniki, ki prispevajo v Street View in izpolnjujejo pogoje, lahko značko zaupanja uporabijo skladno s spodnjimi navodili za prodajo in za uporabo blagovne znamke.
  • Tisti, ki (več) ne izpolnjujejo pogojev, značke ne smejo uporabljati.
thumb cardboard

Google Cardboard

  • Uživajte v storitvi Street View v navidezni resničnosti.
  • Predstavite svoje najboljše storitve strankam in potencialnim strankam.
  • Odlično darilo ali spominek
  • Na voljo v številnih slogih

Vloga zaupanja vrednih strokovnjakov

Če ste fotograf ali agencija, so lahko fotografije v storitvi Street View za vas pomembna prodajna priložnost. Če pa želite učinkovito izpostaviti svoje podjetje, vam lahko izkušen strokovnjak za storitev Street View pomaga hitro in preprosto doseči vidnost. Ne glede na vašo vlogo pri tem je pomembno, da razumete odgovornosti posameznih udeležencev, ki so opisane tukaj.

Smernice za uporabo blagovne znamke

Blagovno znamko Street View in značko zaupanja vrednega strokovnjaka lahko uporabite kot dragoceno sredstvo za trženje. Če ste zaupanja vreden strokovnjak, vas vabimo, da ju izkoristite in izpostavite svoj status. Zaupanja vredni strokovnjaki lahko uporabijo značko, besedno znamko in elemente blagovne znamke »zaupanja vreden«, vključno z »Google«, »Google Zemljevidi«, »Street View« in morebitnimi drugimi povezanimi logotipi. Spodaj je nekaj primerov dovoljene in nedovoljene uporabe. Če po vašem mnenju nekdo krši Googlove dovoljene načine uporabe sredstev blagovne znamke, prijavite te primere neustrezne uporabe.

Preglednost in odgovornost

Street View podpira poštene predstavitve sveta. Pri prodaji fotografskih storitev drugim je pomembno, da ste enako pregledni in se zavedate svojih obveznosti ter pravic glede drugih ljudi, blagovnih znamk in lokalne zakonodaje.