Ostanite povezani in na tekočem

Povežite se in ostanite na tekočem z našo skupnostjo, novicami ter dogodki.

Pridružite se skupnosti

Ali iščete vire v določenem jeziku? Oglejte si to stran v želenem jeziku, da prikažete več možnosti.

Google Spletni skrbniki v storitvi Google+

Google Spletni skrbniki na Twitterju

Forum za pomoč za spletne skrbnike

Povežite se z izkušenimi spletnimi skrbniki, vključno z najaktivnejšimi komentatorji, vzhajajočimi zvezdami in Googlovimi zaposlenimi.

Oglejte si novosti

Google Webmasters BlogAli bi se želeli udeležiti spletnih pogovornih ur za spletne skrbnike v storitvi Hangouts? Priskrbite si odgovore na svoja vprašanja in se s skupino za program Google Spletni skrbniki ter strokovnjaki iz skupnosti pogovarjajte o temah, povezanih s spletnim skrbništvom. Pogovori Hangouts običajno pokrivajo vse, kar je povezano z objavljanjem vsebin v spletu in s tem, kako dosežete, da jih bo mogoče najti s spletnim iskanjem. Pokrivajo teme, kot so iskanje po vsebini, indeksiranje, zemljevidi spletnih mest, storitev Search Console, podvajanje vsebine, večjezikovna/večregijska spletna mesta in še veliko več.

Ti pogovori Hangouts so javni in se snemajo na kanalu Google Spletnih skrbnikov v storitvi YouTube, zato priporočamo uporabo spletne kamere ter slušalk. V centru za pomoč za Hangouts preberite več o tem, kako se nam lahko pridružite.