GoogleAnalize

Več o certificiranih partnerjih

Program certificiranih partnerjev storitve Google Analytics je akreditacijski program za agencije in svetovalce, ki ponujajo izvedbo spletnih analitik, storitve analize, preizkušanje spletnih mest in storitve optimizacije. Poskrbeli smo, da so naši partnerji izvedli dolg postopek prijave in intervjujev, v okviru katerega smo preizkusili njihovo znanje in zmogljivosti, s čimer smo zagotovili najvišjo raven kakovosti.

Vsi naši partnerji so certificirani za merjenje vaših poslovnih ciljev v spletu, s čimer lahko dobite dragocene vpoglede v podatke o svojih obiskovalcih. Certificirana podjetja poleg spletne analitike zagotavljajo tudi niz drugih storitev: vse od postavitve spletnih mest do spletnega trženja in splošnega poslovnega svetovanja. Morda boste morali preveriti več podjetij, preden boste našli tako, ki bo za vas najboljše.

Več o prodajalcih Premium

Program pooblaščenih prodajalcev storitve Google Analytics Premium identificira certificirane partnerje storitve Google Analytics, ki so bili odobreni za ponujanje paketov storitve Google Analytics Premium neposredno strankam. To vključuje izvedbo revizij, zagotavljanje podpore, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in upravljanje računov, kar bi dobili tudi, če bi kupili Google Analytics Premium neposredno pri Googlu.

Več o tem