Povežite se z Googlovim partnerjem.

Potrebujete pomoč pri upravljanju spletnega oglaševanja? Združite moči s spletnimi strokovnjaki, agencijami, tržniki in strokovnjaki, ki so opravili Googlova izobraževanja in imajo ustrezne certifikate.

Poiščite partnerja

Ste spletni strokovnjak ali agencija? Pridružite se programu Google Partners.

Spoznajte, kako

Poiščite značko.

Značka Googlovega partnerja dokazuje, da so določeni partnerji opravili izpite za pridobivanje certifikatov za izdelke Google AdWords ter da imajo najnovejše znanje o izdelkih. Povedano drugače, prislužili so si jo.

Pridobite pomoč, ki jo potrebujete.

Googlovi partnerji se lahko specializirajo za eno ali več od teh področij izdelkov AdWords:

 • Oglaševanje v Iskalnem omrežju

  Ti partnerji vam lahko pomagajo pri ustvarjanju in optimiranju oglasov, ki se prikazujejo v Google Iskalnem omrežju. Prav tako vam lahko svetujejo glede strategij ključnih besed in načrtovanja proračuna.
 • Oglaševanje za mobilne naprave

  Partnerji s certifikati za oglaševanje za mobilne naprave vam lahko pomagajo, da se povežete s potencialnimi strankami v mobilnih napravah z besedilnimi in s slikovnimi oglasi, z videooglasi ter oglasi HTML5.
 • Videooglaševanje

  Potrebujete pomoč pri uvajanju in optimiranju oglaševalskih akcij z videooglasi v YouTubu? Ti partnerji vam lahko pomagajo.
 • Oglaševanje v Prikaznem omrežju

  Ti partnerji vam lahko pomagajo pri ustvarjanju privlačnih vizualnih oglasov, ki dosežejo potencialne stranke na več kot dveh milijonih spletnih mest in v več kot 650.000 aplikacijah.
 • Oglaševanje v storitvi Nakupovanje*

  Certificirani partnerji vam bodo pomagali umestiti izdelke v Google Iskalno omrežje, pripraviti oglasni prostor v storitvi Merchant Center in ustvariti oglaševalske akcije za Google Nakupovanje.
  * Izpit iz oglaševanja v storitvi Nakupovanje ni na voljo v nekaterih jezikih. Preverite razpoložljivost v našem centru za pomoč.
 
 
 

Združite moči s pravim partnerjem.

Po vsem svetu lahko glede na znanje, lokacijo in proračun poiščete partnerje z značko, ki poznajo vaše področje in vedo, kaj želite.

Poiščite partnerja

Google ne daje nobenih obljub ali jamstev glede uspešnosti ali kakovosti partnerjev, navedenih v iskalniku Googlovih partnerjev. Google ne zaračunava za vključenost v ta imenik in ne sprejema plačil za boljšo uvrstitev.