Preverite, ali izpolnjujete pogoje.

Vsi prejemniki donacij morajo izpolnjevati določena merila, ki so pogoj za sodelovanje v programu Google Ad Grants, in poskrbeti, da jih bodo izpolnjevali tudi v prihodnje. Postopek, s katerim lahko vaša neprofitna organizacija izpolni pogoje, je naslednji.

Države

Spreminjanje sveta – državo za državo.

Sodelujemo z več kot 20.000 neprofitnimi organizacijami v več kot petdesetih državah. Neprofitne organizacije, ki se želijo potegovati za donacijo v okviru programa Google Ad Grants, morajo biti v eni od teh držav.

Ustreznost

Postopek, da izpolnite pogoje za Google Ad Grants

Če želi organizacija izpolniti pogoje za Google Ad Grants, mora:

  • Začeti tako, da se prijavi za program Google za neprofitne organizacije. Organizacija mora imeti veljaven status dobrodelne organizacije. Opredelitve tega statusa za posamezne države si lahko ogledate na spletnem mestu Google za neprofitne organizacije. Državni organi in organizacije, bolnišnice in zdravstveni centri, šole, akademske ustanove in univerze niso upravičeni do pomoči v okviru programa Google za neprofitne organizacije, filantropski oddelki izobraževalnih ustanov pa so.

  • potrditi Googlove zahteve glede nediskriminatornosti ter prejema in uporabe donacij in se strinjati z njimi;

  • Imeti spletno mesto visoke kakovosti, ki je skladno s pravilnikom o spletnih mestih za Google Ad Grants.

  • Biti po včlanitvi v Google za neprofitne organizacije odobrena v okviru postopka predhodnega kvalificiranja za Google Ad Grants.

Zagotavljanje, da boste pogoje izpolnjevali tudi v prihodnosti

Če želi vaša organizacija ohraniti ustreznost za sodelovanje v programu Google Ad Grants, mora spoštovati programske pravilnike.