Oglejte si vsa potovanja z ustvarjanjem zemljevidov Street View

Slika – Zimbabve

Zimbabve

Oglejte si video z zgodbo Tawande Kanheme o ustvarjanju zemljevidov Zimbabveja s storitvijo Street View. Tawanda je odpotoval v svojo državo Zimbabve s ciljem, da bi v Google Zemljevide vključil posnetke glavnega mesta Harare in mednarodne turistične destinacije Viktorijinih slapov.

Slika – Bermudi

Bermudi

Oglejte si, kako je organizacija za trženje destinacije Bermuda Tourism Authority najela agencijo Miles Partnership, tj. zaupanja vredno agencijo za Street View. Ta agencija ima opremo za zbiranje posnetkov Street View in izkoriščanje Googlovih orodij. Organizaciji Bermuda Tourism Authority zagotavlja podporo, da lahko optimizira spletno prisotnost v Google Zemljevidih in povečuje možnosti za odkrivanje lokalnih podjetij, ter istočasno pomaga tudi turistom, da virtualno raziščejo Bermude, medtem ko načrtujejo potovanje oziroma o tem sanjarijo.

Slika – Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm in Wikuki Kingi, ustanovitelja organizacije Grid Pacific, ki promovira kulturno ozaveščenost za države Južnega Pacifika, dokumentirata svojo pot ustvarjanja zemljevidov otočja Tonga. Oglejte si njuno osupljivo potovanje, na katerega sta se podala z ambicioznim načrtom, da bi v storitev Street View umestila celotni otok Tonga.

Zanimivosti s srečanja »Street View v Google Zemljevidih 2018«

Oglejte si zanimivosti z lanskoletnega srečanja »Street View v Google Zemljevidih«. To je vsakoletni dogodek, na katerem se zberejo avtorji prispevkov v storitev Street View z vsega sveta.